Nog steeds moeten veel lesbiennes, homo’s, bi’s en transgenders vechten voor een beter leven, zonder dreiging en discriminatie. COC helpt ze in hun strijd. In Nederland en overal ter wereld.

Er is te veel om voor te vechten. Vecht jij mee?

Als lid betaal je € 45,- per jaar* en steun je het werk van het COC. Je kunt gratis of met korting naar COC-activiteiten. En ben je jonger dan 26, dan word je voor € 26,50 per jaar lid van de COC-jongerenvereniging Expreszo.

Met een lidmaatschap ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens. COC gebruikt deze alleen voor registratie van het lidmaatschap en niet voor andere doeleinden. Zie ook: https://www.coc.nl/privacy

Soort lidmaatschap
*
Ik word lid van het COC
Ik ben jonger dan 26 en word duolid van Expreszo en het COC
Voorl., voorv. & achternaam
*
Land:
*
Postcode, huisnr. & toev.
Adres:
*
Woonplaats:
*
Geboortedatum:
*
Telefoon:
*
E-mailadres:
*
Herhaal E-mailadres:
*

Kies uit de lijst hieronder bij welke COC-vereniging u zich wilt aansluiten.
COC-vereniging
*
Betaalwijze:
*
Automatische incasso
Factuur
Rekeningnummer
BIC/Swift

Ik wil graag vrijwilliger worden
 
Ja, neem contact met mij op
Nee, bedankt
Discrete verzending van reguliere post
 
Ja
Nee

Opmerkingen:

* Het lidmaatschap wordt aangegaan voor onbepaalde tijd. Het contributiejaar loopt gelijk aan het kalenderjaar. Het contributietarief wordt jaarlijks vastgesteld door de Algemene Vergadering van COC Nederland. Leden met een laag inkomen komen in aanmerking voor een gereduceerde tarief. Zie hiervoor de aanwijzingen op de toegezonden acceptgiro. Opzeggingen moeten uiterlijk één maand voor het ingaan van het nieuwe contributiejaar schriftelijk zijn doorgegeven aan de ledenadministratie.