Ik wil een jaarabonnement op Winq voor €19,95: zeven edities mét digitale toegang

 

De abonnementsaanbieding met welkomstkorting is alleen van toepassing op abonnees die minimaal 1 jaar geen abonnement hebben gehad. *Tarief is op basis van automatische incasso en verzending binnen Nederland. Bij betaling per factuur rekenen wij een toeslag van € 5,50 per abonnement. Voor verzendingen buiten Nederland rekenen wij een toeslag van € 27,- binnen Europa en € 49,- buiten Europa.

Over jou

 
De Winq. abonnementenservice is 24 uur per dag bereikbaar via www.winq.nl/abonneeservice. U kunt ons ook schriftelijk (Postbus 105, 2400 AC Alphen aan den Rijn) of telefonisch (NL: 088-1102029 BE: 02-5888745 ma. t/m vr. 09:00 tot 17:00) of per e-mail (winq@spabonneeservice.nl) bereiken. Vermeld a.u.b. altijd je bezorgadres, rekeningnummer (plus eventueel afwijkende tenaamstelling).


Abonnementsvoorwaarden

Abonnementen gaan in per de eerst volgende te verschijnen editie van Winq. Magazine en hebben een minimale looptijd zoals vermeld in de aanbieding waarmee is ingestemd. Het abonnementsgeld dient bij vooruitbetaling te worden voldaan. De betalingstermijn wordt vastgelegd zoals u bij het aangaan van het abonnement heeft aangegeven. Betaling geschiedt per automatische incasso. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van een acceptgiro, hiervoor geldt echter een toeslag van € 5,50. Prijswijzigingen voorbehouden.
Cadeau-abonnementen lopen automatisch af. Voor het beëindigen van een abonnement geldt een opzegtermijn van een maand vóór afloop van de abonnementsperiode. Zonder wederopzegging worden abonnementen na de eerste abonnementsperiode omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd.
Inning van het abonnementsgeld blijft gelijk aan de periode waarvoor het abonnement is aangegaan. Na omzetting van het abonnement naar onbepaalde tijd geldt een opzegtermijn van 3 maanden vanaf de dag dat de opzegging de Winq. abonnementenservice heeft bereikt.