Welkom als abonnee bij Weekend en Party

 
Als abonnee van Weekend en Party ontvangt u ook gratis de digitale nieuwsbrief De Showbuzz. Met De Showbuzz ontvangt u twee keer per week het laatste nieuws over de sterren en royals én leuke acties in uw mailbox.Om gebruik te maken van de (gratis) digitale edities via de app Tijdschriftenplaza is een e-mailadres en wachtwoord nodig.
Het wachtwoord in combinatie met uw e-mail adres geeft u direct toegang tot de digitale edities.
(Uw wachtwoord moet minimaal 6 tekens lang zijn. Het mag bestaan uit letters, cijfers en de volgende tekens: !, @, $, *, (, ), [, ], -, =, _ en ?.)


U ontvangt van ons na inzending van dit formulier een digitale factuur in uw mailbox.

U heeft gekozen om via iDeal te betalen. Dit verwerken we graag voor u. Tegelijk verzoeken we u om een machtiging tot automatische incasso af te geven voor de betaling van eventueel volgende abonnementsperioden.

U heeft gekozen om via PayPal te betalen. Dit verwerken we graag voor u. Tegelijk verzoeken we u om een machtiging tot automatische incasso af te geven voor de betaling van eventueel volgende abonnementsperioden.

U heeft gekozen om via Bancontact te betalen. Dit verwerken we graag voor u. Tegelijk verzoeken we u om een machtiging tot automatische incasso af te geven voor de betaling van eventueel volgende abonnementsperioden.

U heeft gekozen om via automatische incasso te betalen. Dit verwerken we graag voor u. We verzoeken u om hiervoor een machtiging af te geven.

Ik machtig Audax Publishing B.V. te Amsterdam om het abonnementsgeld automatisch van mijn rekening af te schrijven. Het incassant-ID van Audax Publishing is NL87ZZZ331586410000.


Ik heb de abonnementsvoorwaarden en het privacy statement van Audax Publishing gelezen en ga akkoord.
Velden met een * zijn verplicht