Logo 1


Logo 2

Dank je wel voor je interesse in het membership voor de Pioneers Club van Pi.
Door middel van dit formulier kun jij jouw membership doorgeven.
Als member word jij op een mooie plaquette zichtbaar in vier edities van We Are Pioneers Magazine alsmede op onze website. Daarnaast ontvang jij het digitale logo van de Pioneers Club van Pi. Dit logo kun jij op jouw website plaatsen of gebruiken in je social media uitingen. Hiermee laat je zien dat jij We Are Pioneers een warm hart toedraagt.

Member worden kan zowel als ondernemer als particulier. Als particulier kun je ervoor kiezen om alleen je naam en bijvoorbeeld woonplaats te vermelden. Plaats die dan op de regel van de dienst / service.

Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een mail naar Jan Peter: promo@wearepioneers.nl.


Welke gegevens wil je op jouw plaquette? (maximaal 36 tekens per regel)
Waar wil jij dat de plaquette op onze website naar linkt? (b.v. jouw website of een socialmediakanaal)
 
Vul hieronder de informatie in die nodig is voor het abonnement op We Are Pioneers Magazine, dat je automatisch ontvangt bij je membership, alsmede voor de betaling van je membership.

Vink dit vakje aan, indien je een afwijkend factuuradres wilt opgeven.

 
Wij vragen een minimale bijdrage van € 314 exclusief btw. Indien gewenst kun je dit bedrag verhogen.

Je ontvangt van ons na inzending van dit formulier een digitale factuur in je mailbox.

Je hebt gekozen om via iDeal te betalen. Dit verwerken we graag voor je. Tegelijk verzoeken we je om een machtiging tot automatische incasso af te geven voor de betaling van eventueel volgende abonnementsperioden.

Je hebt gekozen om via PayPal te betalen. Dit verwerken we graag voor je. Tegelijk verzoeken we je om een machtiging tot automatische incasso af te geven voor de betaling van eventueel volgende abonnementsperioden.

Je hebt gekozen om via Bancontact te betalen. Dit verwerken we graag voor u. Tegelijk verzoeken we je om een machtiging tot automatische incasso af te geven voor de betaling van eventueel volgende abonnementsperioden. Na afloop van het abonnement wordt je abonnement verlengd voor € 53 voor vier edities. Voor buiten Nederland geldt € 10 verzendtoeslag. Je zit nergens aan vast, na de actieperiode kun je het abonnement altijd eenvoudig opzeggen.

Je hebt gekozen om via automatische incasso te betalen. Dit verwerken we graag voor je. We verzoeken je om hiervoor een machtiging af te geven.


Wij versturen een paar keer per jaar een nieuwsbrief. Hierin delen wij informatie over acties en events en we kondigen aan wat er in de nieuwe editie staat. Indien gewenst kun je je eenvoudig afmelden.

Velden met een * zijn verplicht